Наричат го “руският Петър Дънов. Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек (20-ти

...
Наричат го “руският Петър Дънов. Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек (20-ти
Коментари Харесай

Природна отвара срещу рак от “руския Петър Дънов” – лечителя Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек

Наричат го  “руският Петър Дънов ”. Порфирий Корнеевич Иванов – Паршек ( 20-ти февруари 1898-та година – 10-ти април, 1983-та година ) е един от най-известните съветски лечители. Той е натуропат и йога. Учил е миряните по какъв начин да се лекуват с натурални лекове, по какъв начин да се хранят природосъобразно и по какъв начин да се закаляват, с цел да се предпазят от заболявания. Неговите почитатели съблюдават и до през днешния ден препоръките, които им е давал – да вървят боси, да вършат специфични извършения и да дишат вярно. След едно посещаване в Индия, Порфирий се завърнал в родината си с доста нови хрумвания и огромен опит, които с огромен триумф ползвал върху пациентите си.

ЕТО И РЕЦЕПТАТА ЗА ОТВАРА СРЕЩУ РАК:

Необходими съставки:

500 мл вода

1 парче настърган джинджифил (около 5 см)

2 скилидки чесън

2 ч.л. прясно изцеден сок от лимон

2 ч.л. ябълков оцет

1/4 ч.л. куркума

1 щипка пикантен червен пипер

Сложете водата в съд на котлона и оставете да заври. Добавете настъргания джинджифил. Изключете печката и прибавете намачкания чесън във към момента врящата течност. След това – сложете куркумата и лютия червен пипер.

Изстине ли отварата, прибавете ябълковия оцет и прясно изцедения лимонен сок и по-късно просто прецедете напитката. Може да консумирате лечебната примес като по избор прибавете мед на усет. Отварата има лют усет, само че изгодите ѝ за организма са повече от невероятни.

Разделете на четири елементи отварата (дозата ще Ви е задоволителна за два дни). Пийте я преди обяд и вечеря. Задължително е да закусвате, защото е рисково да приемате този лек на празен корем. След като изпиете всичко – направете два дни отмора. Редувайте този цикъл на банкет и почивка цял месец. Хубаво е, до момента в който пиете потребната напитка да приемате лека, по опция – сурова храна и да вършиме процедури за закаляване на организма.

Тази противоракова примес на Порфирий Иванов – Паршек ще прочисти изцяло Вашето тяло, ще го тонизира и ще „ отпуши “ органите и системите Ви да работят вярно. Отварата също по този начин работи доста добре на жлъчката и черния дроб.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР